A Czur asztali szkennerek előnye, hogy könnyen hordozhatóak, így bármilyen irodai környezetben installálhatóak és működtethetőek. A LED-es felső megvilágítással ellátott szkennerek alkalmasak dokumentumok, könyvek, magazinok, formanyomtatványok, számlák, névjegykártyák és egyéb irodai dokumentumok digitalizálására. A gyártó az eszközeihez CZUR Cloud néven felhőszolgáltatást biztosít amelyhez egy mobilapplikáció segíti a kényelmes hozzáférést.

Más hagyományos szkennerektől eltérően a CZUR ET16 könyvszkenner forradalmasítja a beolvasási élményt azáltal, hogy egyszerű, intelligens és gyors beolvasási teljesítményt nyújt.

Az A3-as méretű könyvek, magazinok, szerződések és bármilyen papírdokumentumok közvetlenül levághatók vagy kicsinyíthetők 1,5 s / oldal sebesség mellett. Az összes beolvasott dokumentum átalakítható szerkeszthető PDF, TIFF, DOC és XML formátumra az OCR (Optikai karakterfelismerés) funkció segítségével.

Az M3000 Pro segítségével a könyvtárosok gyorsan és egyszerűen tudnak beolvasni könyveket, magazinokat és dokumentumokat, segítve a digitális könyvtár kiépítését. Az A3 formátumú beolvasáshoz a CZUR M3000 Pro gyorsan képes digitalizálni az archív anyagok széles spektrumát, még különböző formákban is, a roncsolásmentes letapogatási módszer pedig hatékonyan meggátolja az értékes anyagok károsodását, és automatikusan átalakítja őket digitális dokumentumokká.