phaseone_logo_new

A Phase One IQ4 150MP a középformátumú digitális hátfalak csúcsmodellje. A páratlan felbontást illetve szín- és dinamika-tartományt kínáló szenzor segítségével az élet természetes részletgazdagságát őrizhetjük meg képeinken.

A Tripont a PhaseOne XF kamerarendszerét a magyar alkalmazott fotográfia, a társadalom, valamint a kultúra szolgálatába állította.
A PhaseOne XF kamerával, a 28, 80 és a 120 mm-es (Macro funkciós) objektívekkel a legszélesebb igényeket is ki tudjuk szolgálni.
Multispektrális megoldás

A tömeges digitalizálási célokra tervezett, akromatikus képérzékelővel ellátott Phase One iXG 100MP-lel akár multispektrális képek is rögzíthetőek.

A fényképezőgép rendszerét kivételes rugalmasság és tartós megbízhatóság jellemzi. A kimagasló képalkotási képességekkel tervezett rendszer biztosítja a kulturális örökség tökéletesen valósághű rögzítését.


Treventus ScanRobot 2.0 MDS

A Treventus ScanRobot egy nagy sebességre tervezett digitalizáló eszköz, amivel bármilyen kötött anyag automatikusan digitalizálható. Ez az automatikus könyvszkenner jelentősen megnöveli az átdolgozás sebességét, miközben csökkenti a digitalizálási folyamat költségeit.


  • akár 2500 oldal / óra digitalizálási sebesség
  • automatikus oldalforgatás
  • több milliós expozíciószámra tervezve
  • automatizált, prizmás olvasófej

treventus_scanbot


A LED-es felső megvilágítással ellátott CZUR szkennerek alkalmasak dokumentumok, könyvek, magazinok, formanyomtatványok, számlák, névjegykártyák és egyéb irodai dokumentumok digitalizálására.


kaiser_logo

A Kaiser digitalizáló állványaival és számos kiegészítőjével hosszú évek óta a digitalizálás szolgálatában áll. A céget 1945-ben alapították és azóta mind a mai napig a német minőséget képviseli termékeivel. A digitalizáló állványok mellett sokszínű kiegészítő termékpalettájukkal napjainkra megkerülhetetlenné vált a márka szakmai berkekben.
Flah_B1_rear

profo

A Profoto-t közel ötven évvel ezelőtt alapította két lelkes fotós, akiknek az volt az álma, hogy elkészítsék a világ legjobb vakurendszerét. Napjainkban a Profoto termékeit az ipar legjobb fotósai használják. Legyen az egy óriásplakát vagy egy divatmagazin borítója, az azon szereplő fotó jó eséllyel a Profoto vakurendszerek egyikének segítségével készült.


A Nanguang COMBO 200 egy nagy felületen, egyenletes fénykibocsájtással dolgozó folyamatos fényű, professzionális LED panel, Ideális nagy méretű, akár sík- és térbeli műtárgyak egyenletes bevilágítására is.
A Sekonic Spectomaster C-7000 hordozható kézi spektrométert kifejezetten ipari használatra tervezték. Segítségével minden ismert látható fényforrás (LED, HMI, fluoreszcens, és a természetes fényspektrum) nanométeres pontossággal mérhető.„A kulturális örökség digitalizálása a legszebb feladat a világon.”


A PhaseOne középformátumú kamerarendszer, IQ3 100MP Trichromatic hátfallal felszerelve, kiválóan alkalmas kulturális örökségeink digitalizálására is. A 100 Mpx felbontás, a hatalmas dinamika tartomány és a tökéletes színtér lehetővé teszi, hogy minden eddiginél részletesebb – a látás észlelési képességeit felülmúló –, kutatásra alkalmas felvételeket készítsünk műtárgyakról, legyen szó a fotográfia hőskorából származó negatívról vagy több száz éves szoborról. A kulcsszó a kutathatóság, az PhaseOne erre a célra fejlesztett eszközei lehetővé teszik, hogy a műtárgy érintése, roncsolása nélkül vizsgáljuk a részleteket és felfedezéseket tegyünk a műtárgy és annak keletkezési korának, körülményeinek vonatkozásában. A széles, minden igényt kielégítő objektív-választék is hozzájárul a nagyfelbontású képek készítéséhez a makró tartománytól akár épületek állapotának dokumentálásáig.Copyright 2019 Tripont Foto Video Kft | Minden jog fenntartva. | Tripont.hu