A Nanguang COMBO 200 egy nagy felületen, egyenletes fénykibocsájtással dolgozó folyamatos fényű, professzionális ledpanel, amely ideális nagy felületű, sík-és térbeli műtárgyak egyenletes bevilágítására.

Az elegáns kialakítású, helytakarékos (mindössze 3cm vastagságú), könnyen hordozható, ütés- és hőálló, így akár külső helyszínű mobil digitalizálásra is alkalmazható.

A nagyteljesítményű, hálózatról működtethető 200W-os ledpanel kiváló fényminőségét a 95-nél magasabb színvisszaadási indexű (CRI) LED-ek garantálják amelyek műtárgykímélő (IR és UV sugárzástól mentes), stabil színhőmérsékletű (5600K), egyenletes megvilágítást biztosítanak. Fényerőssége egy fokozatmentes dimmerrel állítható 13 800 lm-ig.

A disszipációs ráccsal és lamellás, kettős eloszlású hatással ellátott egyedi kialakítás biztosítja a lámpák egyenletes, diffúz fénykibocsátását. A lámpa gyári kiegészítője egy textília-diffúzor amellyel a megvilágítás tovább lágyítható. Szükség esetén ez a szövet diffúzor egy távtartó segítségével a diffúzor panel előtt helyezhető el.

A panel dőlésszöge a fényképezett tárgy mérete és magassága szerint állítható, és számos lámpaállványra könnyedén rögzíthető.